Längesedan

Ja nu var det längesedan jag skrev något här.. Men tänkte att det kanske är dags att börja skriva igen så alla mina vänner får reda på hur jag har det och vad jag gör!

Just nu sitter jag på kontoret och fryser.. Kikar ut över den vitpudrade innergården och känner mig ännu mer frussen. Varför måste det bli vinter varje år?

Igår var det snökaos här i Stockholm, massa idioter som inte har tagit på vinterdäcken ger sig ut och kör i ishalkan. Vad tänker folk med? Jag är kanske inte världens skarpaste men jag hade fan lyckats klura ut ekvationen Vinterdäck = Kör, Sommardäck = Stanna hemma för bövelen. Det hade fan min HUND kunnat räkna ut att det är så.. Blir så trött... *suck*

Jaja, I vilket fall som helst så får jag stanna på jobbet.. De ska förlänga mitt kontrakt! *glad* Världens bästa jobb har jag.. Jag bara älskar det. Det är inte ofta man hör någon säga: "ååh vad kul att gå till jobbet" efter en helg. Men det gör jag! Trivs här.. trivs med kollegorna och arbetsuppgifterna. Fina härliga lokaler på en bra adress i stan och ett företag som verkligen bryr sig om sina anställda. I love it! Visst.. vissa veckor är det sena kvällar och massa helgjobb men det känns helt ok.. Lika kul ändå!

Förra helgen var det kryssning med några kollegor. Lyckades lura med min Sis Tanja också och det var skoj.. Jag och Mirjam tog med oss våra party-outfits som inkluderar uppblåsbara gitarrer och försökte så gott det gick att lira loss grymma gitarrsolon framför scenen. Allt för att väcka uppmärksamhet!!! dock vart det lite misslyckat då det gungade en hel del.. Det var ju den här "stormen" som inte vart så mycket storm kanske men ändock en del gungande. På dagen för kryssen vart jag uppringd på mobilen av tv4.se som ville göra en intervju med puckot mig som valt att inte avboka fastän det är storm på G. Artikeln kan ni läsa här:
http://www.tv4.se/vader/499601.html
Så det var mina minutes of fame det! ;)

Kul och bra band var det ombord också! Sound Express hette de.. Pratade en del med en av bandmedlemmarna (som självklart var GRYMT impad över våra gitarrer). Supertrevlig och jävligt kul kille som jag hoppas vi får träffa fler gånger! Kul med band som har duktiga musiker. Det är tyvärr för ofta man är på spelningar med coverband som är så dåliga att man bara vill gå upp och ta över hela grejjen fastän det enda jag kan är att få till Kycklingpolka på gitarr utan att det låter alltför otajmat.. Ok.. Sjunga kan jag ju såklart.. Iaf var det en väldigt trevlig överraskning att det var ett band som hade musikaliskt begåvade medlemmar! www.soundexpress.nu är länk till deras hemsida om ni är nyfikna.

Jahapps nästa helg nalkas det en tur till grannlandet Norge! Ska bli Kjempe Kult att åka dit. Ska hem till Mirjams kompisar som har fest. Mer om det kommer jag skriva sen.

Så.. Ha det så gott nu kamrater så ska jag se till att uppdatera den här bloggen lite oftare ;)

/Jeanette

(med rosa peruken)

Såhär söta var vi.. ;)vi båda

Mirjam